SHOP
SALES
SUMMER
ABOUT
0
Click to order
Total: 
Naam
E-mail
Telefoon
Straatnaam
Huisnummer
FEMMEZZ
Wij verbeteren jouw leven door een gezonde, verzorgde huid te creëren en te handhaven.
Over ons
Wij van Femmezz streven ernaar om mensen het goede, zelfverzekerde en fijne gevoel terug te geven door het creëren van een stralende huid. Ook al is een gevoelige huid buitengewoon veeleisend, wij van Femmezz hebben ontdekt dat je de verzorging het beste helder en eenvoudig kunt aanpakken. We geloven in de basis: goed reinigen en goed hydrateren.
Eva
Hey! Ik ben Eva 33 jaar oud en medeoprichter van Femmezz
Ik heb gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik heb mij na mijn studie verdiept in elektrische apparaten voor de huid. Dankzij mijn kennis en ervaring heb ik uiteindelijk samen met Laura het assortiment van Femmezz samengesteld met apparaten van de beste kwaliteit en de nieuwste technologie!
“Het leven verbeteren door een gezonde, verzorgde huid te creëren ente behouden.”
Kwaliteit en innovatie vind ik super belangrijk bij onze producten en daarom zijn onze producten gegarandeerd de beste keuze voor jouw huid. Ik ga ook altijd mijn best blijven doen om de nieuwste technologie op onze website aan te bieden!
Laura
Hoi! Ik ben Laura en ik ben medeoprichter van het merk Femmezz.
Femmezz is een merk dat zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van de huid. Iedereen heeft weleens in zijn leven te maken gehad met puistjes, oneffenheden of een zwaardere vorm van acne. Problemen van de huid wekt bij iedereen irritaties op. Ik heb deze problemen zelf ook meegemaakt en het verwijderen van acne, oneffenheden en puistjes is niet zo makkelijk als men denkt.
“Met behulp van de Femmezz producten de consument binnen een korte periode een beoogd resultaat te geven”
Ik heb allerlei verschillende producten geprobeerd zoals zalfjes, schoonmaaklotions en een kuur op aanraden van de dermatoloog en niks heeft hierbij rechtstreeks geholpen tot het stoppen van de onzuiverheden. In de maanden die volgde heb ik producten geprobeerd die voor een schone huid met goede hydratatie zorgen en na gebruik zag ik resultaat waar ik blij was. De onzuiverheden werden minder zichtbaar en ik geloof dat dit is gekomen door veel aandacht te geven aan het schoonhouden van de huid en het verwijderen van oneffenheden.
De blackhead removers, gezichtsreinigingsborstels en gezichtsstomers van Femmezz zorgen voor een unieke hydratatie en schoonmaak van de huid want zorgt voor een huid zonder onzuiverheden.
Wij hebben een assortiment samengesteld wat voor ons het beste werkt en die een positieve invloed heeft op de schoonmaak van de huid.
Femmezz heeft in samenwerking met specialisten op het gebied van huidverzorging simpele producten ontwikkeld die zorgen voor hydraterende, schone en een gezonde huid in alle vormen.
Wij beschikken over verschillende productcategorieën met allemaal een andere functie. Wij zijn gericht op de reiniging van gezicht met behulp van gezichtsborstels, de werkende hydratatie van de huid met behulp van de gezichtssauna’s en het verwijderen van mee-eters en acne met behulp van de blackhead removers. Al onze producten beschikken tevens over een masserende werking van de huid.
Onze voordelen
Goede service
Wij staan altijd voor jou klaar! Je kan ons bereiken in de weekenden en nachten!
De nieuwste technologie
Femmezz is een leidende organisatie als het gaat om technologie en innovatie qua huidproducten.
Voor elk type huid
Onze apparaten hebben meerdere standen voor verschillende huidtypes. Hierdoor laten onze apparaten ook jouw huid stralen!
Leuke cadeautjes
We vinden het leuk om mensen blij te maken. Daarom zit er bij een bestelling van boven de 50 euro altijd een gratis cadeautje!
Alles begint met goede producten om je huid dagelijks goed schoon te maken en fijn te hydrateren. Irritaties verminderen, meteen maar even de zo belangrijke beschermlaag op peil houden. De huidverzorgende hulpmiddelen van Femmezz zijn niet complex en zorgen
tevens voor een ultiem resultaat.
Femmezz laat jouw huid weer stralen met behulp van de huidverzorgingsproducten die wij aanbieden! Zorg dat je jezelf weer laat shinen!
Reviews