SHOP
SALES
SUMMER
ABOUT
0
Click to order
Total: 
Naam
E-mail
Telefoon
Straatnaam
Huisnummer
Femmezz Blackhead Remover
SKU: 700.954.29
26.99
Deze Blackhead Remover van Femmezz wordt geleverd met 3 opzetstukken en is dankzij haar 3 standen nuttig voor elk huidtype.
Blackhead remover
Hoe het werkt? 
Is de behandeling pijnlijk?
Voordelen
Weg met die verschrikkelijke mee-eters!
mee-eters wekken bij iedereen irritaties op en je kunt er vrijwel niets aan doen, tot nu! De Femmezz Blackhead Remover biedt een uitweg voor het verwijderen van deze vreselijke verschijnselen. De zuigkracht van de Femmezz Blackhead Remover zorgt voor een optimale schoonmaak van de huid en laat de huid weer stralen. Deze blackhead remover van Femmezz heeft 3 standen en 3 opzetstukken en is hierdoor nuttig voor elk huidtype.
Voor het gebruik van dit product raadden wij aan om de huid goed te hydrateren met lauw/warm water. Opties voor hydratatie zijn bijvoorbeeld gezichtsstomers, een warme handdoek of simpelweg een warme douche. Het gevolg hiervan is dat de poriën wijder worden en het dus makkelijker wordt om het vuil te verwijderen.

  1. Reinig het gezicht met lauw/warm water of stoom
  2. Kies de modus van de blackhead remover die geschikt is voor jouw huid
  3. Zet de blackhead remover aan na het opladen en beweeg het apparaat met een constante snelheid over de huid, beweeg niet te snel. Houdt het apparaat niet langer dan 2 seconden op 1 plek en druk het apparaat niet te hard tegen de huid
  4. Herhaal dit 3 keer per week
  5. Na het gebruik van de blackhead remover was je jouw huid met koud water om de poriën te herstellen.
Nee, de behandeling is niet pijnlijk. Het is echter wel belangrijk dat het apparaat heen en weer beweegt wordt en niet langer dan 3 seconde op 1 plek blijft. 

Op deze manier wordt het optimale resultaat bereikt. Het kan zijn dat de huid er even rood uitziet direct na de behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet. 
  • 3 opzetstukken
  • Sterke accu
  • 3 standen
  • Nieuw design
Wil je ook 10% korting op jouw eerste aankoop?
Laat je mail achter en ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop van Femmezz!
Gratis verzenden
Voor alle bestellingen van de artikelen rekenen wij geen verzendkosten!
Vandaag besteld, morgen in huis
Voor 16:00 besteld is nog de zelfde dag verzonden en dus meestal de volgende dag al in huis!
30 dagen retourtermijn
Bij Femmezz kan je een artikel altijd binnen 30 retourneren, mits het aan de retourvoorwaarde voldoet.